Cecile Hessels, eigen en verwant werk.

Atelier 18 heet de ruimte waar ik schilder en lesgeef. Waarachter een tuin ligt die de beelden levert die ik maak. Waar aan de muren werk hangt van collega’s met wie ik me verwant voel. Een kleine verzameling.  Waar geleefd en gelezen wordt. Zulke dingen komen op deze pagina’s aan de orde.

Atelier 18 is the place where I paint and teach. There is a backyard that delivers the images I put in paint.  The walls contain pictures made by collegues I feel related to. A small collection. A place to work,  live and read. Those are the issues that will be featured  on these pages .

zomermorgen

zomermorgen

VOORPAGINA: Schilderijen en korte berichten van en over verwante kunstenaars.  De pagina’s : OVER (about) TUIN (garden) STILLEVEN ( stillife) WINTERS (winters) en AQUAREL (watercolour) bevatten uitsluitend afbeeldingen van eigen werk.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.