Arthur Stam

ARTHUR STAM ( Delft 1953 – ), kunstenaar te Rotterdam. Zijn schilderijen ( tuinen, tuinbouwseltjes, allegorieën) gaan over kwetsbare zaken: kiemplantjes, vissen die zich op de neus staande moeten houden, blokjes, papiersnippers, waarbij de vergankelijkheid benadrukt wordt door fragiele stokjes, stukjes lat en gespannen of gebogen ijzerdraden, die de diverse onderdelen verbinden. Hij bouwt ook kleine installaties, fragmenten uit de schilderijen waar gebalanceerd wordt op het gespannen koord, op de wankele lat. Die kleine constructies zijn in deze vitrine te zien.


.

Arthur’s Galerie
.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.